Bug 114826

Summary: work link causes dead loop on backup
Product: Red Hat Enterprise Linux 3 Reporter: Need Real Name <zwang>
Component: openoffice.orgAssignee: Dan Williams <dcbw>
Status: CLOSED CURRENTRELEASE QA Contact:
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 3.0   
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: i686   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2004-06-29 17:31:54 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description Need Real Name 2004-02-03 10:01:51 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.0; i-
NavFourF)

Description of problem:
$home/user/.openoffice/user/work -> $home/user

this soft link cause dead look when backup, because the link points 
to its parent directory, which contains the link it self. during 
backup, a dead loop if formed, which fills the backup media
 

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. edit any file using openoffice
2. backup the home directory 
3.
    

Actual Results:  a directory tree getting deeper and deeper, the same 
thing backed up again and again

Additional info:

Comment 1 Dan Williams 2004-02-10 19:31:42 UTC
Link creation removed in 1.1.0-12.EL, hopefully to be included in RHEL3 U2

Comment 2 Dan Williams 2004-06-29 17:31:54 UTC
fixed in RHEL3 Update 2