Bug 146768

Summary: Graphical installer gives exception when it is ready to copy files from the CD [CD passed the TEST]
Product: [Fedora] Fedora Reporter: Kamal <knathan>
Component: anacondaAssignee: Anaconda Maintenance Team <anaconda-maint-list>
Status: CLOSED DUPLICATE QA Contact: Mike McLean <mikem>
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 3   
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: All   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2006-02-21 19:08:06 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description Kamal 2005-02-01 14:56:23 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; rv:1.7.3)
Gecko/20041001 Firefox/0.10.1

Description of problem:
CD passed the TEST
-
After starting the graphical installer, it gives the error:
"function probe_partition_for_geom()  failed".  I kept on clicking
IGNORE, which lead to other screans each time.

After selecting the timezone, software packages [custom] and when it
is started to copy the files from the CD, it gave an exception & hang
I was installing on Pentium-II 400 MHz.  The hard drive had around 6 GB.

Version-Release number of selected component (if applicable):
function probe_partition_for_geom()  failed

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.Start graphical installation
2.The "function probe_partition_for_geom()  failed" error msg will be
displayed in couple of screens
    

Actual Results:  gives exception and hangs

Expected Results:  Start to copy files from CD

Additional info:

I think, may be this is the problem of Hard drive or bad CD [even
though the CD "passed" the test]
In error it said the head size is < 256 with 
"function probe_partition_for_geom()  failed"   this message

Comment 1 Kamal 2005-02-01 15:02:28 UTC
I had chosen the language of installation as "Tamil(India)"

Comment 2 Jeremy Katz 2005-02-01 15:37:19 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of 138419 ***

Comment 3 Red Hat Bugzilla 2006-02-21 19:08:06 UTC
Changed to 'CLOSED' state since 'RESOLVED' has been deprecated.