Bug 205642

Summary: cursor doesn't record properly
Product: [Fedora] Fedora Reporter: Ben Konrath <ben>
Component: byzanzAssignee: Jeffrey C. Ollie <jeff>
Status: CLOSED UPSTREAM QA Contact: Fedora Extras Quality Assurance <extras-qa>
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 5CC: extras-qa
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: x86_64   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2006-10-09 12:52:14 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---
Attachments:
Description Flags
gif showing the borked cursor none

Description Ben Konrath 2006-09-07 19:39:47 UTC
The cursor doesn't record properly (see attached gif). It seems to work fine on
my co-worker's i386 box so this could be an x86_64 specific problem.

Comment 1 Ben Konrath 2006-09-07 19:39:48 UTC
Created attachment 135805 [details]
gif showing the borked cursor

Comment 2 Jeffrey C. Ollie 2006-10-09 12:52:14 UTC
This is something that needs to be resolved upstream.  FE has the latest
released version.  Once a new version is available upstream I can push that into FE.

Comment 3 Ben Konrath 2006-10-09 15:11:41 UTC
Did you file a bug upstream or should I?

Comment 4 Jeffrey C. Ollie 2006-10-09 15:27:27 UTC
You should... I'm not able to duplicate the issue since I don't run byzanz on a
x86_64 box.