Bug 24016

Summary: xfs crashing is back
Product: [Retired] Red Hat Linux Reporter: Alexandre Oliva <aoliva>
Component: XFree86Assignee: Mike A. Harris <mharris>
Status: CLOSED RAWHIDE QA Contact: David Lawrence <dkl>
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 7.0   
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: alpha   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2001-03-01 21:27:08 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description Alexandre Oliva 2001-01-15 05:07:54 UTC
It seems that, along with XFree86 4.0, the xfs crashing bug is back.  As
soon as I start X, xfs crashes.  Maybe the work-around that was in place
for XFree86 3.3.5 on Red Hat Linux 6.0 (bug 3893) should be re-instated?
I recall having had trouble with XFree86 3.3.6 on Red Hat Linux 6.2 too.
Maybe it was a different problem?

The machine I'm using is an AlphaStation 400, that config.guess recognizes
as alpha-unknown-linux-gnu (no alphaev*).  Maybe this makes a difference?

Comment 1 Bernhard Rosenkraenzer 2001-01-23 14:57:38 UTC
Are you using TrueType fonts? This might be a dupe of Bug  #22538.

Comment 2 Alexandre Oliva 2001-01-23 21:01:16 UTC
Not as far as I know.  /usr/X11R6/lib/X11/fonts/TrueType is empty, even though
it's listed in XF86Config.


Comment 3 Mike A. Harris 2001-03-17 19:16:56 UTC
Please upgrade to at least XFree86 4.0.2a-2 and Mesa 3.4-12, as this problem
should be fixed.  If it still does not eork, please reopen the bug.