Bug 27132

Summary: anaconda
Product: [Retired] Red Hat Linux Reporter: Tony Schnell <tonysch>
Component: anacondaAssignee: Michael Fulbright <msf>
Status: CLOSED NOTABUG QA Contact: Brock Organ <borgan>
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 7.0   
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: i386   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2001-02-15 03:57:37 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---
Attachments:
Description Flags
this is the traceback you wanted. hope it helps none

Description Tony Schnell 2001-02-12 08:58:55 UTC
I am getting an anaconda error when triing to load redhat 7.0. I have run 
the update disk 20001009 nd this did not help.

Comment 1 Michael Fulbright 2001-02-12 18:39:08 UTC
Could you attach the traceback the installer produced.

Comment 2 Tony Schnell 2001-02-12 20:40:49 UTC
Created attachment 9840 [details]
this is the traceback you wanted. hope it helps

Comment 3 Tony Schnell 2001-02-15 03:54:23 UTC
It's been 2 days since I added the traceback. are you going to help 
me??????????????????? How long till someone desides to get back to me?????????

Comment 4 Michael Fulbright 2001-02-15 03:57:34 UTC
Something is wrong with the way you setup the hard drive image to install from.
At least one required file is missing. Also you may need to verify you
downloaded the files in binary mode.