Bug 52324

Summary: typo in "Send Profile Information..." screen
Product: [Retired] Red Hat Public Beta Reporter: Jay Berkenbilt <ejb>
Component: rhn_registerAssignee: Adrian Likins <alikins>
Status: CLOSED CURRENTRELEASE QA Contact: Jay Turner <jturner>
Severity: low Docs Contact:
Priority: medium    
Version: roswellCC: ejb, gafton, mihai.ibanescu, srevivo
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: i386   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2001-08-22 23:49:13 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description Jay Berkenbilt 2001-08-22 19:54:19 UTC
Description of Problem:

An underscore is not doubled so that the underscore in a string makes the
following letter underlined instead of showing up as an underscore.

Version-Release number of selected component (if applicable):

rhn_register-gnome-1.4.0-19

How Reproducible:

always

Steps to Reproduce:
1. run rhn_register
2. get to the "Send Profile Information to Red Hat Network" screen

Actual Results:

The name of the rhn_register program appears as rhnregister with the second
"r" underlined.  A very easy mistake to make -- I've done it before.  I
think the _ needs to be doubled, but I can't remember.

Expected Results:

The _ character should appear.

Additional Information:
	
I belong to the "no bug is too trivial to report" club.

Comment 1 Glen Foster 2001-08-22 22:11:41 UTC
We (Red Hat) should really try to fix this before next release.

Comment 2 Adrian Likins 2001-08-22 23:49:09 UTC
This is fixed in our current code base. Will be in the 
next version.

Comment 3 Jay Turner 2001-08-23 14:58:43 UTC
Fix confirmed in CVS.  Closing out this issue.