Bug 54315

Summary: xine have some trouble with reading dvdvideos
Product: [Retired] Red Hat Raw Hide Reporter: Knut J BJuland <knutjbj>
Component: kernelAssignee: Arjan van de Ven <arjanv>
Status: CLOSED CURRENTRELEASE QA Contact: Brock Organ <borgan>
Severity: medium Docs Contact:
Priority: high    
Version: 1.0   
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: i686   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2004-07-03 19:20:50 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description Knut J BJuland 2001-10-04 09:21:11 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.78 [en] (X11; U; Linux 2.4.9-0.18custom i686)

Description of problem:
xine worked with kernel-2.4.9-0.5

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.launch xine, with an unencrypted dvd video
2.
3.
	

Actual Results:  xine stop after first picture and freze. Ther may be some
trouble withide-cd driver.

Expected Results:  xine should play, it does i with kernel-2.4.9-0.5 and
linux 2.4.10-xfs with preembtevable patch

Additional info:

Comment 1 Arjan van de Ven 2001-10-04 09:26:40 UTC
Could you tell me which IDE controller you use ?

Also, I assume you didn't use -0.18 with the preemptable patch..

Comment 2 Knut J BJuland 2001-10-04 12:02:16 UTC
No id did not use preemptable patch.I have a PIIX ide chipset 815E.AS sound
driver alsa 0.90beta8a is used. I think alsa is GPLed.