Bug 606665

Summary: tests failing because of missing lsb_release
Product: [Community] Beaker Reporter: Petr Šplíchal <psplicha>
Component: beahAssignee: Bill Peck <bpeck>
Status: CLOSED CURRENTRELEASE QA Contact:
Severity: medium Docs Contact:
Priority: low    
Version: 0.5CC: bpeck, kbaker, mcsontos, ohudlick, pmuller, rmancy
Target Milestone: 0.5.59Keywords: Regression
Target Release: ---   
Hardware: All   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2010-07-13 18:39:37 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description Petr Šplíchal 2010-06-22 08:00:57 UTC
Description of problem:

Seems the redhat-lsb package is now missing in the default
install. Tests using this to differentiate their behaviour
depending on the release are now failing. This has changed
recently. Exactly the same test passed a few weeks ago.

Version-Release number of selected component (if applicable):
0.5.44 

Error message:
/usr/share/beakerlib//plugins/rh-internal.sh:
        line 242: lsb_release: command not found

Passing job:
https://beaker.engineering.redhat.com/jobs/1906
https://beaker.engineering.redhat.com/logs/2010/06/1906/3606/31656///TESTOUT.log

Failing job:
https://beaker.engineering.redhat.com/jobs/4403
https://beaker.engineering.redhat.com/logs/2010/03/4403/7705/84751///TESTOUT.log

Comment 1 Bill Peck 2010-06-22 15:21:11 UTC
I added redhat-lsb to the install task.

Comment 2 Marian Csontos 2010-06-23 07:00:02 UTC
BTW, should not that be beakerlib-redhat's dependency?

Comment 3 Petr Muller 2010-06-23 13:26:30 UTC
We will add that dep