Bug 74575

Summary: should require pilot-link>=1:0.11.0 not 0.11.0
Product: [Retired] Red Hat Linux Reporter: Jim Radford <radford>
Component: gnome-pilotAssignee: Jeremy Katz <katzj>
Status: CLOSED ERRATA QA Contact:
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 8.0   
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: All   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2003-09-24 20:08:49 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description Jim Radford 2002-09-26 19:57:12 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.1) Gecko/20020827

Description of problem:
I think gnome-pilot should require pilot-link>=1:0.11.0 not pilot-link>=0.11.0
as it currently do\es since the old pilot-link from redhat-7.3 provided
pilot-link = 1:0.9.5-13 which is clearly gre\ater than 0.11.0 but not greater
than 1:0.11.0 so it satisfies the requirement when it shouldn't \(I'm assuming).

Comment 1 Jeremy Katz 2002-10-08 05:27:59 UTC
Will be fixed in -10 in rawhide and also available at
http://people.redhat.com/~katzj/gnome-pilot/

Comment 2 Jeremy Katz 2003-09-24 20:08:50 UTC
An errata has been issued which should help the problem described in this bug report. 
This report is therefore being closed with a resolution of ERRATA. For more information
on the solution and/or where to find the updated files, please follow the link below. You may reopen 
this bug report if the solution does not work for you.

http://rhn.redhat.com/errata/RHBA-2003-220.html