Bug 79597

Summary: Unable to build wget-1.8.2-4.6x.src.rpm "./ltconfig: no such file or directory"
Product: [Retired] Red Hat Linux Reporter: spyderz <spyderz42>
Component: wgetAssignee: Karsten Hopp <karsten>
Status: CLOSED WONTFIX QA Contact:
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 6.2   
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: i386   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2002-12-13 23:08:59 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description spyderz 2002-12-13 21:03:14 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.1) Gecko/20020913
Debian/1.1-1

Description of problem:
Downloaded the latest update to wget in source format and tried to compile it
using both
rpm --rebuild wget*src.rpm
and
rpm --install wget*src.rpm
rpm -bb SPEC/wget.spec

Both returned an error complaining about not being able to find ./ltconfig

I assume this means I need a new or upgraded package? But that was not specified
anywhere. Perl was the only requires (rpm -qpR wget*.src.rpm).

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. rpm --rebuild wget-1.8.2-4.6x.src.rpm    

Actual Results:  ./ltconfig: ./ltconfig: No such file or directory
configure: error: libtool configure failed

Expected Results:  I expected wget-1.8.2-4.6x.i686.rpm to be built.

Additional info:

Comment 1 Karsten Hopp 2002-12-13 23:08:59 UTC
I agree that this is a bug it the BuildRequires section of the spec file. 
But according to the errata you were supposed to upgrade all the other errata 
packages as well which would fix this problem. 
I'm not going to re-release an errata because of a rebuild problem.