Bug 82091

Summary: Cannot select subscribed #shared/... folders
Product: [Retired] Red Hat Linux Reporter: Henrik Nordstrom <hno>
Component: evolutionAssignee: Jeremy Katz <katzj>
Status: CLOSED DUPLICATE QA Contact:
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 9   
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: i386   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2006-02-21 18:51:12 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description Henrik Nordstrom 2003-01-17 13:23:18 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.2.1) Gecko/20021218

Description of problem:
We are using a number of shared IMAP folders in the #shared/ IMAP namespace
(WU-IMAPD automatically sets this namespace up if there is an account named
"imapshared")

When using Evolution in RedHat 8.0 I could use these folders just fine, with
only some minor nuicanses when subscribing. However, with Phoebe
(evolution-1.2.1-2) the folders show up in the folder list, but nothing happens
if I try to select a folder in the #shared/ namespace.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Set up shared imap folders in #shared/ (imapshared account if using wu-imapd)
2. Subscribe to #shared/... folders using another IMAP tool or editing
.mailboxlist. You might be able to subscribe using Evolution if manually
entering "#shared/" in "only show folders beginning with..".
3. Try to select a #share/... folder in the folder list.
    

Actual Results:  Evolution attempts to try to open the folder, but then
immediately jumps back to the previous selected folder.

Expected Results:  The #shared/... folder should show up in the message list window

Additional info:

Did work in RedHat 8.0.

Comment 1 Jeremy Katz 2003-01-17 16:04:21 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of 81674 ***

Comment 2 Red Hat Bugzilla 2006-02-21 18:51:12 UTC
Changed to 'CLOSED' state since 'RESOLVED' has been deprecated.