Bug 84694

Summary: service named restart does not work correctly
Product: [Retired] Red Hat Linux Reporter: Alessandro Polverini <polverini>
Component: bindAssignee: Daniel Walsh <dwalsh>
Status: CLOSED RAWHIDE QA Contact: Ben Levenson <benl>
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 8.0CC: mitr
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: athlon   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2003-02-25 20:47:13 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description Alessandro Polverini 2003-02-20 17:32:44 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 Galeon/1.2.6 (X11; Linux i686; U;) Gecko/20020830

Description of problem:
Hello,
I have a caching-only name server on my machine, with only added reverse-ip
mapping for local networks (192.168. and 10.).

If I give the following command:

service named restart

I have this output:

Stopping named:
named: already running[root@japot home]#

If I issue the same command again I get:

Stopping named: rndc: connect failed: connection refused
                                                           [FAILED]
Starting named:                                            [  OK  ]

So it seems the "service" does not wait enough to shut down bind, before
restarting it.

I tested the same thing on Phoebe beta3 but I have similar results.

Thanks,
Alex

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.service named restart
    

Additional info: none