Bug 98220

Summary: she went poopy! after Disc 3
Product: [Retired] Red Hat Linux Reporter: michael graves <michael.graves>
Component: anacondaAssignee: Michael Fulbright <msf>
Status: CLOSED WORKSFORME QA Contact: Mike McLean <mikem>
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 9   
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: i386   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2003-08-13 01:33:51 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description michael graves 2003-06-28 05:00:38 UTC
Traceback (most recent call last):
  File "/usr/lib/anaconda/gui.py", line 936, in handleRenderCallback
    self.currentWindow.renderCallback()
  File "/usr/lib/anaconda/iw/progress_gui.py", line 155, in renderCallback
    self.intf.icw.nextClicked()
  File "/usr/lib/anaconda/gui.py", line 761, in nextClicked
    self.dispatch.gotoNext()
  File "/usr/lib/anaconda/dispatch.py", line 157, in gotoNext
    self.moveStep()
  File "/usr/lib/anaconda/dispatch.py", line 225, in moveStep
    rc = apply(func, self.bindArgs(args))
  File "/usr/lib/anaconda/bootloader.py", line 118, in writeBootloader
    justConfigFile, intf)
  File "/usr/lib/booty/bootloaderInfo.py", line 1029, in write
    justConfig | (self.useGrubVal))
  File "/usr/lib/booty/bootloaderInfo.py", line 898, in writeLilo
    (fsType, sl, path, other) = config.getImage(label)
  File "/usr/lib/booty/lilo.py", line 145, in getImage
    raise IndexError, "unknown image %s" % (label)
IndexError: unknown image None

BTW - I'm a Newbie, go light on the hep, cause I'm Linux illiterate, but at 
least I got this far!!

Trying to Upgrade from 7.3 Valhalla - she's bugged and won't open into Rh9.

Checked it a few times even went through the disc verifrickation and that was 
okay too!

Probably something between the chair and the keyboard!

Still need help though!?

Comment 1 Michael Fulbright 2003-08-12 16:04:25 UTC
Could you append to this report the contents of the file /etc/lilo.conf? It
appears to be a problem reading that file.

Also having details on the type of system is helpful.

Comment 2 michael graves 2003-08-13 01:33:51 UTC
Well the Guy in between the Chair and Keyboard (me) just decided to give up 
waiting a guru answer ( coffee comes faster!) and committed himself to a New 
Install of Rh9. 
  
Sure, I may have been able to read the lines telling me somewhere that it 
might have been easier to upgrade through RH 7.3 to 8 then to 9.x, but there's 
no apparent (note!) that tells you, I'll stick to simple Linux installs from 
now on and you can be sure I won't bother the folks who must " have better 
things to do"....... 
  
 
I spent the time to fix/mend it myself. Sure I lost everything i was hoping to 
keep, but next time, I'll plan a little more Disaster/Recovery in the 
future....get my images proper and all, maybe even , gosh!?, partition the 
drive properly!! 
  
Thanks,  
 
I'm not a geek, I'm a level minded fool that seeks the alternative to 
something that I just hate ( Windoze(x)!). Finding a reasonable answer in a 
reasonable amount of time may produce more users to the Linux side!? 
 
CAll me what you will, I'm happy working enough in the manner that I'm 
able..... 
  
oh, yeah ,  
 
no need to respond, I'll figure you got the message but just choose to ignore 
it....... 
 
Michael