Bug 1022783

Summary: Could not start iscsid service unless using "iscsiadm"
Product: Red Hat Enterprise Linux 6 Reporter: Guohua Ouyang <gouyang>
Component: ovirt-nodeAssignee: Ryan Barry <rbarry>
Status: CLOSED NOTABUG QA Contact: Virtualization Bugs <virt-bugs>
Severity: urgent Docs Contact:
Priority: urgent    
Version: 6.5CC: acathrow, bsarathy, cleech, cshao, gouyang, hadong, huiwa, jboggs, leiwang, lsong, mburns, ovirt-maint, rbarry, yaniwang, ycui
Target Milestone: rcKeywords: Regression
Target Release: ---Flags: rbarry: needinfo-
Hardware: Unspecified   
OS: Unspecified   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2013-11-08 20:55:37 EST Type: Bug
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Bug Depends On:    
Bug Blocks: 885850    

Description Guohua Ouyang 2013-10-23 23:28:40 EDT
Description of problem:
after fresh install, the iscsid service is not running by default(it's enabled in chkconfig).
Drop to shell, `service iscsid restart` did not work as well, but executing the command `iscsiadm -m discovery -p $ip -t st` will start the service.

This is a regression from 6.3 and 6.4, which has iscsid running by default.


Version-Release number of selected component (if applicable):
rhev-hypervisor6-6.5-20131017.0

How reproducible:
100%

Steps to Reproduce:

Actual results:


Expected results:


Additional info: