Bug 1094071

Summary: Copy Translations information not correct
Product: [Retired] Zanata Reporter: Damian Jansen <djansen>
Component: Component-UIAssignee: Alex Eng <aeng>
Status: CLOSED CURRENTRELEASE QA Contact: Zanata-QA Mailling List <zanata-qa>
Severity: medium Docs Contact:
Priority: unspecified    
Version: developmentCC: zanata-bugs
Target Milestone: ---   
Target Release: 3.4   
Hardware: Unspecified   
OS: Unspecified   
Whiteboard:
Fixed In Version: 3.4.0-SNAPSHOT (git-server-3.3.1-263-gd412540) Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points:
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2014-07-17 06:39:51 UTC Type: Bug
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: --- Target Upstream Version:

Description Damian Jansen 2014-05-04 23:03:29 UTC
Description of problem:
The phrase "This is automatically run whenever a new version is created" is not correct. Copy Translations is run when a document is added or manually by the user.

Version-Release number of selected component (if applicable):
dev

How reproducible:
Easy always

Steps to Reproduce:
1. Go to a maintainer's project > version
2. Click Settings, translation
3. Scroll to bottom

Actual results:
"This is automatically run whenever a new version is created"

Expected results:
"This is automatically run when a source document is is added"

Additional info:

Comment 1 Damian Jansen 2014-05-04 23:15:11 UTC
Currently being fixed alongside other CopyTrans edits.

Comment 2 Alex Eng 2014-05-04 23:26:16 UTC
Implement fix along with Bug 1077439

Comment 3 Damian Jansen 2014-05-06 01:49:05 UTC
It seems that the message no longer had a place after the merge. The message was fixed, but is no longer used.