Bug 1120250

Summary: subscription pools module not created
Product: Red Hat OpenStack Reporter: Chris Roberts <chrobert>
Component: foremanAssignee: Mike Burns <mburns>
Status: CLOSED CURRENTRELEASE QA Contact: Ami Jeain <ajeain>
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 4.0CC: mburns, nbaechtold, rhos-maint, yeylon
Target Milestone: ---Keywords: ZStream
Target Release: Installer   
Hardware: Unspecified   
OS: Unspecified   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2015-04-28 16:28:21 UTC Type: Bug
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: --- Target Upstream Version:

Description Chris Roberts 2014-07-16 14:22:35 UTC
Description of problem:

subscription pools module not created, so unable to register and subscribe to multiple/single pools when provisioning a system

How reproducible:


Steps to Reproduce:
1. https://access.redhat.com/documentation/en-US/Red_Hat_Enterprise_Linux_OpenStack_Platform/4/html-single/Installation_and_Configuration_Guide/index.html#Provisioning_New_Hosts
2.
3.

Actual results:
have to goto each machine and manually subscribe to subscriptions or have to modify kickstart to include pool

Expected results:
to be able to fully provision a system from the foreman webui

Comment 3 Mike Burns 2015-04-28 16:28:21 UTC
This should work today with the existing rhel-osp-installer for OSP 6.