Bug 1122397

Summary: [en_US][ALL LANG][Admin Portal] Missed the help icon tool tips for 'Override SPICE proxy' in 'New Pool'->'Console'.
Product: Red Hat Enterprise Virtualization Manager Reporter: Lijun Li <lijli>
Component: ovirt-engine-webadmin-portalAssignee: Tomas Jelinek <tjelinek>
Status: CLOSED WORKSFORME QA Contact: Pavel Stehlik <pstehlik>
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 3.5.0CC: acathrow, ecohen, gklein, iheim, lijli, lsurette, ofrenkel, qe-i18n-bugs, Rhev-m-bugs, yeylon
Target Milestone: ---Keywords: i18n
Target Release: ---   
Hardware: x86_64   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2014-07-25 03:07:07 UTC Type: Bug
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---
Attachments:
Description Flags
Missed the help icon tool tips for 'Override SPICE proxy'
none
Tool tips for 'Override SPICE proxy' none

Description Lijun Li 2014-07-23 07:19:13 UTC
Description of problem:
[en_US][ALL LANG][Admin Portal] Missed the help icon tool tips for 'Override SPICE proxy' in 'New Pool'->'Console'.

Version-Release number of selected component (if applicable):
3.5.0-0.4.master.el6_5

How reproducible:
100%

Steps to Reproduce:
1. Login Admin Portal.
2. Click 'Pool->New'.
3. Click 'Show Advanced Options'->'Console'.
4. Move mouse over to the 'Override SPICE proxy' help icon.

Actual results:
Missed the help icon tool tips for 'Override SPICE proxy' in 'New Pool'->'Console'.

Expected results:
The help tool tips text should be there.

Additional info:
Please see the attached screen-shot.

Comment 1 Lijun Li 2014-07-23 07:22:06 UTC
Created attachment 920123 [details]
Missed the help icon tool tips for 'Override SPICE proxy'

Comment 2 Tomas Jelinek 2014-07-24 10:40:45 UTC
From the screenshot it seems it happened when no DC was active. Since this message makes sense only when the cluster is set (which can happen only when there is at least one active DC) it is correct that it does not show anything when there is no active DC.

On my setup the help text shows up properly when there is at least one active DC in the setup. Could you please confirm this behavior?

Comment 3 Lijun Li 2014-07-25 03:07:07 UTC
(In reply to Tomas Jelinek from comment #2)
> From the screenshot it seems it happened when no DC was active. Since this
> message makes sense only when the cluster is set (which can happen only when
> there is at least one active DC) it is correct that it does not show
> anything when there is no active DC.
> 
> On my setup the help text shows up properly when there is at least one
> active DC in the setup. Could you please confirm this behavior?

Thanks, confirmed that the tool tips back when the DC active.

Closing bug.

Comment 4 Lijun Li 2014-07-25 03:07:42 UTC
Created attachment 920779 [details]
Tool tips for 'Override SPICE proxy'