Bug 1126316

Summary: [Admin Portal] Assign Tags dialog - unable to assign a tag without mouse - tab doesn't work
Product: [Retired] oVirt Reporter: Jiri Belka <jbelka>
Component: ovirt-engine-webadminAssignee: bugs <bugs>
Status: CLOSED WONTFIX QA Contact: Pavel Stehlik <pstehlik>
Severity: medium Docs Contact:
Priority: unspecified    
Version: 3.5CC: ecohen, gklein, iheim, lsurette, mgoldboi, oourfali, rbalakri, yeylon
Target Milestone: ---   
Target Release: 3.6.0   
Hardware: Unspecified   
OS: Unspecified   
Whiteboard: infra
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2015-04-19 08:16:35 UTC Type: Bug
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: Infra RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description Jiri Belka 2014-08-04 07:38:41 UTC
Description of problem:
Assign Tags dialog - unable to assign a tag without mouse - tab doesn't work

Version-Release number of selected component (if applicable):
ovirt-engine-webadmin-portal-3.5.0-0.0.master.20140722232058.git8e1babc.el6.noarch

How reproducible:
100%

Steps to Reproduce:
1. have a VM
2. have a tag
3. click Assign tab and try to assign a tag without using mouse

Actual results:
not possible

Expected results:
tab|space should work, the former should jump on tabs and the latter should select one

Additional info:

Comment 1 Jiri Belka 2014-08-04 07:39:30 UTC
enter doesn't work as nothing is selected. though esc does work.

Comment 2 Oved Ourfali 2015-04-19 08:16:35 UTC
Will be handled in the 4.0 UI rework.