Bug 112837

Summary: Kudzu misconfigured ethernet on change
Product: [Fedora] Fedora Reporter: Alan Cox <alan>
Component: kudzuAssignee: Bill Nottingham <notting>
Status: CLOSED ERRATA QA Contact: David Lawrence <dkl>
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 1CC: rvokal
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: All   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2004-09-27 21:43:20 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description Alan Cox 2004-01-03 17:57:01 UTC
Description of problem:

Remove 3c590 from one slot, insert realtek 8169 in another. Tell kudzu
to remove one configuration and use the other. Kudzu generates eth1
not eth0 lines and it doesnt work. Remove all the config, redo the
card as eth0 and it works

Comment 1 Bill Nottingham 2004-01-04 05:07:27 UTC
Using eth1 could be expected. Not working isn't. What's the
/etc/sysconfig/network-scripts/ifcfg-* and /etc/modules.conf after the
bad change?

Comment 2 Bill Nottingham 2004-02-04 06:38:03 UTC
Please try the kudzu-1.1.36.1-1 packages at:
 http://people.redhat.com/notting/kudzu/

These may resolve some of your issues.

Comment 3 Bill Nottingham 2004-08-27 22:42:21 UTC
Please try the test RPMS at:

http://people.redhat.com/notting/kudzu/

Comment 4 Bill Nottingham 2004-09-27 21:43:20 UTC
Should be fixed in the last FC1 update.