Bug 1130854

Summary: Pressing enter doesn't do anything when pushing translations
Product: [Community] PressGang CCMS Reporter: Lee Newson <lnewson>
Component: CSProcessorAssignee: pressgang-ccms-dev
Status: NEW --- QA Contact:
Severity: unspecified Docs Contact:
Priority: unspecified    
Version: 1.8   
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: Unspecified   
OS: Unspecified   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: Type: Bug
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description Lee Newson 2014-08-18 03:41:05 UTC
From an email that was sent to me:

------------------------------------------------------------------------
You are about to push 135 topics to zanata. Continue? (Yes/No)

<press Enter here>
(Expected either repeat of question or "please choose y/n" or something.)

This is what you get:

Output:
Topics successfully pushed to Zanata for translation.

That happens immediately and you get dropped back to a prompt. If
instead you type "y" or "Yes", you get this:

You are about to push 135 topics to zanata. Continue? (Yes/No)
y
Starting to push topics to zanata...
        Pushing topics to zanata 5% Done
        Pushing topics to zanata 10% Done
etc.
------------------------------------------------------------------------

This as mentioned should be asking again or using a default. All that is happening at the moment is when the answer isn't yes/no then the program prints the success message and exits without doing anything.