Bug 115602

Summary: udev produces some startup messages
Product: [Fedora] Fedora Reporter: Bernd Bartmann <bernd.bartmann>
Component: udevAssignee: Harald Hoyer <harald>
Status: CLOSED CURRENTRELEASE QA Contact:
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: rawhide   
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: All   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2004-06-04 06:26:24 EDT Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description Bernd Bartmann 2004-02-13 14:24:38 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.4.1)
Gecko/20031114

Description of problem:
When udev starts I get theses messages on the console:

Creating initial udev device nodes: [OK]
/bin/cat: /proc/ide/hda1/media: Datei oder Verzeichnis nicht gefunden
/bin/cat: /proc/ide/hda2/media: Datei oder Verzeichnis nicht gefunden
/bin/cat: /proc/ide/hda3/media: Datei oder Verzeichnis nicht gefunden
/bin/cat: /proc/ide/hda4/media: Datei oder Verzeichnis nicht gefunden

in English this means: file or directory not found


Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. watch out for udev startup messages
2.
3.
    

Additional info:
Comment 1 Harald Hoyer 2004-02-16 03:52:30 EST
should be fixed with udev-016
Comment 2 Harald Hoyer 2004-06-04 06:26:24 EDT
Closing due to inactivity. Reopen, if the problem is still existing.