Bug 1318016

Summary: hypervisor is not displaying guest hosts on the content host details page
Product: Red Hat Satellite Reporter: Tom McKay <tomckay>
Component: WebUIAssignee: Tom McKay <tomckay>
Status: CLOSED ERRATA QA Contact: Kedar Bidarkar <kbidarka>
Severity: high Docs Contact:
Priority: unspecified    
Version: 6.2.0CC: cwelton, ehelms, kbidarka, lpramuk, sreber
Target Milestone: Unspecified   
Target Release: Unused   
Hardware: Unspecified   
OS: Unspecified   
URL: http://projects.theforeman.org/issues/14215
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2016-07-27 09:06:38 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: --- Target Upstream Version:

Description Tom McKay 2016-03-15 18:50:08 UTC
The content host details page for a hypervisor is missing the link to the search that would show all of its guests. This is critical bug.

Comment 1 Tom McKay 2016-03-15 18:50:10 UTC
Created from redmine issue http://projects.theforeman.org/issues/14215

Comment 3 Tom McKay 2016-03-15 19:07:52 UTC
Additionally, guests do not show their parent hypervisor's name linked.

Comment 4 Bryan Kearney 2016-03-28 20:02:00 UTC
Moving to POST since upstream bug http://projects.theforeman.org/issues/14215 has been closed
-------------
Thomas McKay
Applied in changeset commit:katello|b13f13a3c7dac5f4a428eae4dee255b3f8d60284.

Comment 5 Tom McKay 2016-05-24 13:06:03 UTC
*** Bug 1335274 has been marked as a duplicate of this bug. ***

Comment 7 Kedar Bidarkar 2016-07-12 20:20:31 UTC
VERIFIED With sat62-snap18.1(GA)

Comment 9 errata-xmlrpc 2016-07-27 09:06:38 UTC
Since the problem described in this bug report should be
resolved in a recent advisory, it has been closed with a
resolution of ERRATA.

For information on the advisory, and where to find the updated
files, follow the link below.

If the solution does not work for you, open a new bug report.

https://access.redhat.com/errata/RHBA-2016:1500