Bug 1366187

Summary: ovsdb native interface may get stuck
Product: Red Hat OpenStack Reporter: Jakub Libosvar <jlibosva>
Component: openstack-neutronAssignee: Jakub Libosvar <jlibosva>
Status: CLOSED ERRATA QA Contact: Toni Freger <tfreger>
Severity: low Docs Contact:
Priority: unspecified    
Version: 9.0 (Mitaka)CC: amuller, chrisw, jjoyce, jlibosva, nyechiel, srevivo
Target Milestone: gaKeywords: OtherQA, ZStream
Target Release: 9.0 (Mitaka)   
Hardware: Unspecified   
OS: Unspecified   
Whiteboard:
Fixed In Version: openstack-neutron-8.1.2-4.el7ost Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2016-08-24 12:57:15 UTC Type: Bug
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: --- Target Upstream Version:

Description Jakub Libosvar 2016-08-11 09:24:19 UTC
Description of problem:
See u/s launchpad bug

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:


Steps to Reproduce:
1.
2.
3.

Actual results:


Expected results:


Additional info:

Comment 7 errata-xmlrpc 2016-08-24 12:57:15 UTC
Since the problem described in this bug report should be
resolved in a recent advisory, it has been closed with a
resolution of ERRATA.

For information on the advisory, and where to find the updated
files, follow the link below.

If the solution does not work for you, open a new bug report.

https://rhn.redhat.com/errata/RHBA-2016-1759.html