Bug 1439400

Summary: UI: Hover text associated for button is not shown properly on Infrastructure Topology page.
Product: Red Hat CloudForms Management Engine Reporter: Satoe Imaishi <simaishi>
Component: UI - OPSAssignee: Eric Winchell <ewinchel>
Status: CLOSED ERRATA QA Contact: Satyajit Bulage <sbulage>
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 5.8.0CC: cpelland, hkataria, jhardy, mpovolny, obarenbo, simaishi
Target Milestone: GAKeywords: ZStream
Target Release: 5.8.0   
Hardware: Unspecified   
OS: Unspecified   
Whiteboard: ui
Fixed In Version: 5.8.0.10 Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: 1432851 Environment:
Last Closed: 2017-05-31 14:49:15 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: CFME Core Target Upstream Version:
Bug Depends On: 1432851    
Bug Blocks:    

Comment 2 CFME Bot 2017-04-05 23:03:39 UTC
New commit detected on ManageIQ/manageiq-ui-classic/fine:
https://github.com/ManageIQ/manageiq-ui-classic/commit/dfee9bee70fb31141e78ad882a1ed2ff7433a550

commit dfee9bee70fb31141e78ad882a1ed2ff7433a550
Author:     Dan Clarizio <dclarizi@redhat.com>
AuthorDate: Wed Apr 5 09:35:42 2017 -0700
Commit:     Satoe Imaishi <simaishi@redhat.com>
CommitDate: Wed Apr 5 19:00:46 2017 -0400

    Merge pull request #926 from epwinchell/topology_fixes
    
    Fix topology view styling issues
    (cherry picked from commit 021a83920e7fd91b8e87b4d149fe37cb3ad259a5)
    
    https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=1439400
    https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=1439401

 app/assets/stylesheets/container_topology.css | 4 ++++
 app/views/infra_topology/show.html.haml       | 2 +-
 app/views/layouts/_breadcrumbs.html.haml      | 2 +-
 app/views/middleware_topology/show.html.haml  | 2 +-
 app/views/network_topology/show.html.haml     | 2 +-
 5 files changed, 8 insertions(+), 4 deletions(-)

Comment 3 Satyajit Bulage 2017-04-19 06:24:39 UTC
Properly showing Hover text for the associated button.

Verified Version: 5.8.0.10-beta1.20170411212748_e47d319

Comment 5 errata-xmlrpc 2017-05-31 14:49:15 UTC
Since the problem described in this bug report should be
resolved in a recent advisory, it has been closed with a
resolution of ERRATA.

For information on the advisory, and where to find the updated
files, follow the link below.

If the solution does not work for you, open a new bug report.

https://access.redhat.com/errata/RHSA-2017:1367