Bug 1466911

Summary: Rectify the "katello-ca-consumer-latest.noarch.rpm" installation command
Product: Red Hat Satellite 6 Reporter: Tapomoy Bhowmik <tbhowmik>
Component: Docs Quick Start GuideAssignee: Julie <juwu>
Status: CLOSED CURRENTRELEASE QA Contact: Stephen Wadeley <swadeley>
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 6.2.9CC: adahms
Target Milestone: 6.2.11   
Target Release: 6.2   
Hardware: Unspecified   
OS: Unspecified   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2017-07-19 01:29:13 EDT Type: Bug
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description Tapomoy Bhowmik 2017-06-30 13:42:22 EDT
Document URL: https://access.redhat.com/documentation/en-us/red_hat_satellite/6.2/html-single/quick_start_guide/#registering_an_existing_red_hat_enterprise_linux_host

Section Number and Name: 

Describe the issue: 

Please rectify the documentation of "7.1.1. Registering an Existing Red Hat Enterprise Linux Host", Point 2.

=====================================================================================
# yum install http://satellite.example.com/pub/katello-ca-consumer-latest.noarch.rpm
=====================================================================================

 TO 

===================================================================================
# rpm -Uvh http://satellite.example.com/pub/katello-ca-consumer-latest.noarch.rpm
===================================================================================


Suggestions for improvement: 

Additional information:
Comment 1 Andrew Dahms 2017-07-03 22:04:40 EDT
Assigning to Julie for review.

Julie - this should be a quick fix, but it's attached to a customer case, so it'll be a good one for us to get out there.

We'll need to cherry-pick the changes to the 6.2 branch as well.
Comment 2 Julie 2017-07-19 01:29:13 EDT
hi Andrew,
 This bug has been fixed as part of BZ#1446374.

Documentation Link:
https://access.redhat.com/documentation/en-us/red_hat_satellite/6.2/html-single/quick_start_guide/#registering_an_existing_red_hat_enterprise_linux_host

Feel free to let me know if anyone has more feedback.

Kind regards,
Julie