Bug 1484123

Summary: In the deployment page, status for # of pods displayed is incorrect
Product: OpenShift Container Platform Reporter: Vítor Corrêa <vcorrea>
Component: Management ConsoleAssignee: Samuel Padgett <spadgett>
Status: CLOSED INSUFFICIENT_DATA QA Contact: XiaochuanWang <xiaocwan>
Severity: medium Docs Contact:
Priority: unspecified    
Version: 3.3.0CC: aos-bugs, jokerman, mmccomas, vcorrea
Target Milestone: ---Flags: spadgett: needinfo? (vcorrea)
Target Release: ---   
Hardware: x86_64   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2017-10-04 18:59:18 UTC Type: Bug
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: --- Target Upstream Version:

Description Vítor Corrêa 2017-08-22 18:22:38 UTC
How reproduce-able:

1) Create new service, deploy service
2) Once app is deployed, go to Project -> Overview page. Note the # of pods displayed for the service.
3) Go to Project -> Application -> Deployment. Choose any of the items under last deployment (i.e. #1). 

Actual results: The # of pods displayed here shows "0 scaling to 2". 

Expected results: We expect the UI to display 2 pods, but it's not.

Comment 1 Samuel Padgett 2017-08-22 18:56:21 UTC
1. Are you able to share the YAML for the deployment config, replication controller, and pods for that deployment?

2. Are there any errors in the JavaScript console of your web browser's developer tools?

3. Are there any errors in the network tab of your web browser's developer tools?

See "How to open devtools in your browser" (usually Ctrl-Shift-I)
https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Learn/Common_questions/What_are_browser_developer_tools