Bug 1575689

Summary: Help > "More info" missing link (no href)
Product: Cloud Software Services (cloud.redhat.com) Reporter: Aaron Weitekamp <aweiteka>
Component: [Legacy] Insights Web UIAssignee: Allen W <awight>
Status: CLOSED CURRENTRELEASE QA Contact: Jeff Needle <jneedle>
Severity: low Docs Contact:
Priority: unspecified    
Version: unspecifiedCC: awight, ihands, robwilli
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: Unspecified   
OS: Unspecified   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2019-06-12 17:27:55 UTC Type: Bug
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: --- Target Upstream Version:

Description Aaron Weitekamp 2018-05-07 15:58:09 UTC
Description of problem:
From the Help drop-down the "More Info" link goes nowhere (no href)


Version-Release number of selected component (if applicable):
GA and beta

How reproducible:
always

Steps to Reproduce:
1. https://access.redhat.com/insights/overview/
2. click Help > More Info
3.

Actual results:
nothing happens

Expected results:
I would actually rather this link not be here. An "About" link would be expected. Otherwise just remove it or name it something meaningful, er... helpful.

Additional info:

Comment 2 Allen W 2018-10-05 11:52:15 UTC
On this.

Comment 3 Allen W 2018-10-05 12:17:29 UTC
https://github.com/RedHatInsights/insights-frontend/pull/497

Pr out there