Bug 1647924

Summary: Random error when creating projects: 'serviceaccounts "default" already exists'
Product: OpenShift Container Platform Reporter: Sergio G. <sgarciam>
Component: MasterAssignee: David Eads <deads>
Status: CLOSED DUPLICATE QA Contact: Xingxing Xia <xxia>
Severity: low Docs Contact:
Priority: low    
Version: 3.7.0CC: aos-bugs, gblomqui, jokerman, mmccomas
Target Milestone: ---   
Target Release: 3.7.z   
Hardware: Unspecified   
OS: Unspecified   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2018-11-28 15:19:15 UTC Type: Bug
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: --- Target Upstream Version:
Attachments:
Description Flags
Attachments to reproduce it none

Description Sergio G. 2018-11-08 14:47:20 UTC
Created attachment 1503366 [details]
Attachments to reproduce it

Description of problem:
As I need to have a secret linked with the default serviceAccount for every single project, I have modified the project template to create the secret, the serviceAccount.

I have modified master-config.yaml to set projectRequestTemplate to use this new template and also disabled default service account in managedNames section. Both files are attached as a reference.

So, now whenever I create a new project, I get some chances to get an error as described in the Summary.

Version-Release number of selected component (if applicable):
3.7

Comment 1 Sergio G. 2018-11-09 12:20:27 UTC
Customer reports to have the errors after a while after restarting master-api services:
 "I just find it strange, and wanted to note it in the case, that after the api restart projects will create with out error or issue. A few hours later, however, that seems to not be the case."