Bug 1658767

Summary: OPSD Beta 14 doc step 4.4.1 at the end of step 5, viewing PXE images under /httpboot doesn't work.
Product: Red Hat OpenStack Reporter: Tzach Shefi <tshefi>
Component: documentationAssignee: RHOS Documentation Team <rhos-docs>
Status: NEW --- QA Contact: RHOS Documentation Team <rhos-docs>
Severity: unspecified Docs Contact:
Priority: unspecified    
Version: 14.0 (Rocky)CC: mburns
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: Unspecified   
OS: Unspecified   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: Type: Bug
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: --- Target Upstream Version:

Description Tzach Shefi 2018-12-12 20:08:42 UTC
Description of problem:  On Beta 14 OPSD doc:
https://access.redhat.com/documentation/en-us/red_hat_openstack_platform/14-beta/html/director_installation_and_usage/installing-the-undercloud#installing-the-director

Step 4.4.1 step 5 At the very end, the command to view pxe images under /httpboot folder fails. 
-------------------- 

This list will not show the introspection PXE images. The director copies these files to /httpboot.

(undercloud) [stack@director images]$ ls -l /httpboot


--------------------

I suspect this is broken/wrong as I tried this on an infrared deployed system as well as on my BM and all I get is:

[stack@undercloud-0 ~]$ sudo ls -l /httpboot
ls: cannot access /httpboot: No such file or directory

Not sure if this should work or the path isn't correct any way we don't get what the doc suggest. Either we remove this of give a correct path, I'm not sure what's the correct answer. 



Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:


Steps to Reproduce:
1.
2.
3.

Actual results:


Expected results:


Additional info: