Bug 1684289

Summary: Testing RGW Multi-site SSL support
Product: Red Hat Ceph Storage Reporter: Vikhyat Umrao <vumrao>
Component: RGW-MultisiteAssignee: Matt Benjamin (redhat) <mbenjamin>
Status: CLOSED ERRATA QA Contact: Tejas <tchandra>
Severity: high Docs Contact:
Priority: high    
Version: 3.2CC: anharris, ceph-eng-bugs, ceph-qe-bugs, edonnell, tchandra, tserlin
Target Milestone: z2   
Target Release: 3.2   
Hardware: x86_64   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: RHEL: ceph-12.2.8-113.el7cp Ubuntu: ceph_12.2.8-96redhat1xenial Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
.Object Gateway multisite now works with SSL in containers Previously, Ceph Object Gateway multisite did not work with SSL in containers due to an underlying bug. With this update, the bug has been fixed, and the multisite functionality works with SSL in containers.
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2019-04-30 15:57:06 UTC Type: Bug
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: --- Target Upstream Version:

Description Vikhyat Umrao 2019-02-28 21:52:48 UTC
Description of problem:
Testing RGW Multi-site SSL support

Version-Release number of selected component (if applicable):
RHCS 3.2

RGW Multi-site did not work with SSL at least in the containers you can check this bug  - https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=1684283 we need to test the RGW Multi-site SSL current support if it works in bare-metal simple deployment or not this will confirm if this issue only related to containers and SSL support works in bare-metal environments and we need to fix container stuff and nothing from RGW Multi-site.

Comment 14 errata-xmlrpc 2019-04-30 15:57:06 UTC
Since the problem described in this bug report should be
resolved in a recent advisory, it has been closed with a
resolution of ERRATA.

For information on the advisory, and where to find the updated
files, follow the link below.

If the solution does not work for you, open a new bug report.

https://access.redhat.com/errata/RHSA-2019:0911