Bug 177723

Summary: Incorrect user count in w
Product: [Fedora] Fedora Reporter: mathew norris <mathewn>
Component: procpsAssignee: Karel Zak <kzak>
Status: CLOSED CURRENTRELEASE QA Contact: Brian Brock <bbrock>
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 4   
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: i686   
OS: Linux   
URL: http://www.g-strings-r.us/error.png
Whiteboard:
Fixed In Version: 5 Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2007-01-22 11:53:35 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description mathew norris 2006-01-13 13:26:28 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727)

Description of problem:
When typing w it says 3 users logged in but only 1 user is logged in. No screens no bg proccess running.


Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.Login to shell.
2.Crash client computer.
3.Reboot client computer.
4.Reconnect to server.
5.Type w and ps -aux.

  

Actual Results:  It happened again.

Expected Results:  Should only say 1 user logged in.

Additional info:

Comment 1 Karel Zak 2006-02-02 14:01:59 UTC
The w command reports "WHAT" column. Do you mean that these processes (from the
"WHAT") don't exist?

Comment 2 Christian Iseli 2007-01-22 10:54:43 UTC
This report targets the FC3 or FC4 products, which have now been EOL'd.

Could you please check that it still applies to a current Fedora release, and
either update the target product or close it ?

Thanks.