Bug 184452

Summary: xend initscript doesn't print status
Product: [Fedora] Fedora Reporter: Brian Brock <bbrock>
Component: xenAssignee: Daniel Veillard <veillard>
Status: CLOSED NEXTRELEASE QA Contact:
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 5CC: bstein, katzj
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: All   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2006-06-14 03:48:38 EDT Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Bug Depends On:    
Bug Blocks: 179599    

Description Brian Brock 2006-03-08 16:53:16 EST
Description of problem:
xend initscript gives nonstandard output

xen-3.0.1-3

`service xend <function>` gives no output, differing from other init scripts.

for example:

# service xend status
#
# service xend start
#

expecting output indicating success or failure
Comment 1 Daniel Veillard 2006-06-14 03:48:38 EDT
[ reclosing after data loss on bugzilla ]

Okay I tried to fix this, I commited the change in our spec file (3.0.2-7)
it builds manually but FC6 is closed so it may take a bit before reaching
Rawhide.
This seems to work here:
[root@laptop ~]# service xend status
xend is running
[root@laptop ~]# /etc/init.d/xend stop
Stopping xend:                                             [  OK  ]
[root@laptop ~]# service xend status
xend is stopped
[root@laptop ~]# /etc/init.d/xend start
Starting xend:                                             [  OK  ]
[root@laptop ~]#

Daniel