Bug 186600 (Artur)

Summary: flash player problem with CNN website
Product: Red Hat Enterprise Linux 4 Reporter: Artur <blazkiar>
Component: flash-pluginAssignee: Warren Togami <wtogami>
Status: CLOSED DUPLICATE QA Contact: Fedora Extras Quality Assurance <extras-qa>
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 4.0CC: extras-qa
Target Milestone: ---Keywords: FutureFeature
Target Release: ---   
Hardware: i686   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Enhancement
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2006-03-24 19:29:30 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description Artur 2006-03-24 16:56:07 UTC
Description of problem:
Yesterday I upgraded to the FC5 and the flash player stopped
working properly. It doesn't properly display Video Box on the 
CNN website.  I have firefox 1.5.0.1 and flash-plugin-7.0.63-1
installed. My previous ver. of firefox 1.5 worked fine wiht the same
flash  plugin. I can see the video box fine, the graphics inside it and
the buttons. I can play those videos with  the mplayer too. The  problem
is that there is no text displayed in the Video Box. I suspect  that 
the flash player needs fonts from X11 and because of the new Xorg right now
cannot find. I don't know how to fix it.

Version-Release number of selected component (if applicable):
firefox 1.5.0.1-9
flash-plugin-7.0.63-1
How reproducible:
Just load CNN website please with firefox 1.5.0.1-9 and   
flash-plugin-7.0.63-1 on FC5.

Steps to Reproduce:
1.
2.
3.
  
Actual results:


Expected results:


Additional info:

Comment 1 Warren Togami 2006-03-24 19:29:30 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of 184028 ***