Bug 1920430

Summary: [V2V] [UI] Browser window becomes empty when running import wizard for the first time
Product: OpenShift Container Platform Reporter: Igor Braginsky <ibragins>
Component: Console Kubevirt PluginAssignee: Tomas Jelinek <tjelinek>
Status: CLOSED ERRATA QA Contact: Guohua Ouyang <gouyang>
Severity: high Docs Contact:
Priority: high    
Version: 4.7CC: aos-bugs, cnv-qe-bugs, yzamir
Target Milestone: ---Keywords: Regression
Target Release: 4.7.0   
Hardware: Unspecified   
OS: Unspecified   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: No Doc Update
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2021-02-24 15:56:03 UTC Type: Bug
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: --- Target Upstream Version:

Description Igor Braginsky 2021-01-26 10:20:14 UTC
Description of problem:Browser window becomes empty when running import wizard for the first time


Version-Release number of selected component (if applicable): CNV 2.6


How reproducible: 100%


Steps to Reproduce:
1. Login to CNV
2. Create new name space
3. Go to workload => virtualization
4. Start import wizard
5. Select provider type - doesn't matter which

Actual results:
Browser window blinks and becomes white, user needs to refresh browser window to continue


Expected results:


Additional info:

Comment 2 Tomas Jelinek 2021-01-27 10:33:52 UTC
no doc needed, happened between two releases so never reached a user

Comment 3 Igor Braginsky 2021-02-01 13:38:47 UTC
Verified on OCP 4.7.FC5, not reproduced anymore.

Comment 6 errata-xmlrpc 2021-02-24 15:56:03 UTC
Since the problem described in this bug report should be
resolved in a recent advisory, it has been closed with a
resolution of ERRATA.

For information on the advisory (Moderate: OpenShift Container Platform 4.7.0 security, bug fix, and enhancement update), and where to find the updated
files, follow the link below.

If the solution does not work for you, open a new bug report.

https://access.redhat.com/errata/RHSA-2020:5633