Bug 1956511

Summary: [ceph-dashbaord][grafana] Physical Device Performance graphs for OSDs do not display
Product: Red Hat Ceph Storage Reporter: Steve Baldwin <sbaldwin>
Component: Ceph-DashboardAssignee: Alfonso Martínez <almartin>
Status: VERIFIED --- QA Contact: Sunil Angadi <sangadi>
Severity: medium Docs Contact: Anjana Suparna Sriram <asriram>
Priority: medium    
Version: 4.2CC: almartin, ceph-eng-bugs, epuertat, gsitlani, lithomas, mmuench, sangadi, tserlin, vereddy
Target Milestone: ---   
Target Release: 5.0   
Hardware: Unspecified   
OS: Unspecified   
Whiteboard:
Fixed In Version: ceph-16.2.0-39.el8cp Doc Type: No Doc Update
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: Type: Bug
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: --- Target Upstream Version:

Description Steve Baldwin 2021-05-03 20:03:14 UTC
Description of problem:
The Physical Device Performance graphs for OSDs > performance details do not display any data.  

Version-Release number of selected component (if applicable):
rhcs : 14.2.11-95 / 4.2

How reproducible:
Unable to reproduce in-house

Actual results:
All four Physical Device Performance graphs only show "No data points" 

Expected results:
Physical Device Performance graphs for OSDs > performance details should display data in the graphs.

Additional info:
- The customer provided json files for two of the graphs not displaying data and I compared with my json from the same graphs in my 4.2 lab and they are exactly the same.
- One difference compared to my lab is this customer is running all nvme for all OSDs.

Comment 1 RHEL Program Management 2021-05-03 20:03:18 UTC
Please specify the severity of this bug. Severity is defined here:
https://bugzilla.redhat.com/page.cgi?id=fields.html#bug_severity.