Bug 2

Summary: broken links of default index.html
Product: [Retired] Red Hat Secure Web Server Reporter: Preston Brown <pbrown>
Component: securewebAssignee: Preston Brown <pbrown>
Status: CLOSED CURRENTRELEASE QA Contact:
Severity: low Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 2.0CC: ehelms, guna81_m, rony.gong85
Target Milestone: ---Keywords: Reopened
Target Release: ---   
Hardware: i386   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
: 719634 726391 726763 (view as bug list) Environment:
Last Closed: 2016-03-28 15:58:35 EDT Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description Preston Brown 1998-11-02 14:20:17 EST
Some of the links on the page are broken; they point to
absolute URLs which don't exist.  (The middle two links).
Comment 1 Preston Brown 1998-12-16 12:12:59 EST
this has been fixed in a forthcoming errata release.
Comment 2 IBM Bug Proxy 2004-08-26 11:37:50 EDT
----- Additional Comments From chavez@us.ibm.com(prefers email via lnx1138@us.ibm.com)  2004-08-26 11:35 -------
Stacy,

Please mirror to redhat while we try to gather more info... 
Comment 3 guna81_m 2009-08-06 06:35:14 EDT
hi friends ,

I have two network cards eth0 and eth1 in rhel5 .

eth0 - 192.168.168.23 - macaddress1
eth1 - 192.168.168.26 - macaddress2

Iam able to ping both ip address from windows xp machine

if iam typing arp -a command ,iam getting same mac address for both 192.168.168.23 and 192.168.168.26

arp -a in win xp gives

192.168.168.23 macaddress1
192.168.168.26 macaddress1

iam getting the mac address of eth0 for both the ip .

How to trouble shoot ????

thanks and regards,
M.Gunasekaran.