Bug 228142

Summary: disapearing / unknown type icon error.
Product: [Fedora] Fedora Reporter: Rory Renton <smellymoo>
Component: gnome-desktopAssignee: Ray Strode [halfline] <rstrode>
Status: CLOSED WONTFIX QA Contact:
Severity: low Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 6   
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: x86_64   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2008-03-18 18:41:56 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---
Attachments:
Description Flags
"?" icon on top toolbar, weird icon left middle. none

Description Rory Renton 2007-02-10 11:56:23 UTC
Description of problem:
when I drag an icon from the top toolbar to the tool bar again, about half the
time it gets unlinked or broken and turns into a question mark. (moving it works
fine)

the intresting part I'mn pretty sure occured when I moved the "?" icon for
evolution mail onto the desktop, it says "redhat-evolution-mail.desktop" and if
I move the mouse over it it disapears until next boot.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
easy to make it turn to a "?" havent been able to make another icon on desktop
though.

Steps to Reproduce:
1.drag an item from top toolbar back to it again, 50% of the time it will turn
into a "?" icon.
2.then drag to desktop.
3.
  
Actual results:
"?" icon on toolbar, and disapearing icon on desktop (ON MOUSE OVER)

Expected results:
icon to move, and no weird disapearing icon.

Additional info:

Comment 1 Rory Renton 2007-02-10 11:56:24 UTC
Created attachment 147832 [details]
"?" icon on top toolbar, weird icon left middle.

Comment 2 Rory Renton 2007-02-11 13:58:11 UTC
have managed to get ride of the icon, by a bodge, as I cant select only that
icon without it disapearing till next reboot, I have created something else, and
selected them both, then deleted them both, this has worked.

I suspect that the icon appears after system restart.

Comment 3 Ray Strode [halfline] 2008-03-18 18:41:56 UTC
Hi,

We no longer support Fedora Core 6 and I am currently trying to get my open bug
count down to a more manageable state.  I'm going to close this bug as WONTFIX.
 If this issue is still a concern for you, would you mind trying to reproduce on
a supported version of Fedora and reopening?

(this is a mass message)