Bug 236700

Summary: installing rhel 3.0 by using vmware on windows xp
Product: Red Hat Enterprise Linux 3 Reporter: swamy <swamybollepelly>
Component: anacondaAssignee: Anaconda Maintenance Team <anaconda-maint-list>
Status: CLOSED INSUFFICIENT_DATA QA Contact:
Severity: urgent Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 3.0CC: swamybollepelly
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: All   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2007-08-24 17:28:20 EDT Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description swamy 2007-04-17 01:47:46 EDT
Description of problem:
I am installing Red Hat Enterprise Linux As 3.0 by using VMWare workstation 5.0
on Windows Xp.I am getting problem , after inserting second CD there it is
showing as 
 "The package hwdata-0.101.17-1 is not supporing" is showing.. After this i cant
move forward.Tell  me how to resove this problem..........

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:


Steps to Reproduce:
1.
2.
3.
  
Actual results:


Expected results:


Additional info:
Comment 1 Chris Lumens 2007-04-18 10:29:36 EDT
Which update release of RHEL 3 are you installing?  If you are not using the
latest update, please try that.  If you are using the latest one, please attach
the complete error message you are receiving (by taking a screenshot or picture
of the screen if you have to) to this error message.
Comment 2 Red Hat Bugzilla 2007-06-11 23:47:54 EDT
requested by Jams Antill