Bug 3603

Summary: slight packaging error
Product: [Retired] Red Hat Raw Hide Reporter: Jay Freeman <saurik>
Component: tetexAssignee: Tim Waugh <twaugh>
Status: CLOSED WORKSFORME QA Contact:
Severity: low Docs Contact:
Priority: low    
Version: 1.0   
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: i386   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 1999-08-12 22:37:19 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: --- Target Upstream Version:

Description Jay Freeman 1999-06-20 21:36:31 UTC
While installing the new 1.0.1-2 tetex packages I got the
following:

[root(2)@ironclad RPMs]# rpm -Uhv tetex*-1.0.1-2.i386.rpm
....
package README not found in file index
<previous line another 12 times or so>
tetex-dvilj
##################################################
....

Comment 1 Jay Freeman 1999-06-21 02:34:59 UTC
After installing more of the new packages, I am getting that more and
more often, and it seems to be on the uninstallation of the old
package, not the installation of the new one, so I am assuming that
this is a new requirement that the new version of RPM is forcing,
hence the new RPMs. Nevermind :)

Comment 2 Cristian Gafton 1999-06-24 18:40:59 UTC
rpm --rebuilddb should take care of this?

Comment 3 Jeff Johnson 1999-08-12 22:37:59 UTC
I've seen this problem and believe that it is caused by not having
done "rpm --rebuilddb" when upgrading rpm. Please reopen this bug
if that is not the case.

Comment 4 openshift-github-bot 2017-03-09 01:44:26 UTC
Commit pushed to master at https://github.com/openshift/openshift-ansible

https://github.com/openshift/openshift-ansible/commit/29886dbe6054aa46f948b0e38394726343abc2a2
Merge pull request #3604 from sdodson/issue3603

openshift_excluders depends on openshift_repos