Bug 461452

Summary: Entity declaration warning error
Product: [Community] Publican Reporter: Isaac Rooskov <irooskov>
Component: publicanAssignee: Jeff Fearn <jfearn>
Status: CLOSED NOTABUG QA Contact: Michael Hideo <mhideo>
Severity: low Docs Contact:
Priority: low    
Version: 2.0CC: mmcallis, publican-list, yshao
Target Milestone: ---Keywords: Documentation
Target Release: ---   
Hardware: i386   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2008-09-08 00:18:40 EDT Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:

Description Isaac Rooskov 2008-09-07 23:51:00 EDT
Description of problem:
when compiling a book, publican gives a warning for every entity declared within an xml document. However if giving an example of declaring an entity within an xml document and still coding it as follows:

&amp;entity;

publican still gives the warning, even if it is within screen, code or programlisting tags. 

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
100%

Steps to Reproduce:
1.svn co https://svn.jboss.org/repos/jbossas/projects/docs/enterprise/4.3/Hibernate/Object_Relational_Mapping
2. the book with build using make html-single-en-US, however the above entity warning will be given.
3.
  
Actual results:
Local entity declaration warning given when no entity declared

Expected results:
The warning should not be displayed if an entity is escaped correctly using xml special characters whether it is or is not within a screen, programlisting or code tag.

Additional info:
Comment 1 Jeff Fearn 2008-09-07 23:59:31 EDT
Authorization Required

This server could not verify that you are authorized to access the document requested. Either you supplied the wrong credentials (e.g., bad password), or your browser doesn't understand how to supply the credentials required.
Comment 3 Jeff Fearn 2008-09-08 00:18:40 EDT
You need to escape the semi-colon.

This: &amp;types;

Needs to be: &amp;types&semi;


You can avoid this kind of effort by using xi:include as discussed at http://jfearn.fedorapeople.org/Publican/chap-Publican-Frequently_Asked_Questions.html#d0e1867