Bugzilla will be upgraded to version 5.0 on a still to be determined date in the near future. The original upgrade date has been delayed.

Bug 469561

Summary: 'service qpidd start' doesn't on RHEL4 - gives usage error instead
Product: Red Hat Enterprise MRG Reporter: Jeff Needle <jneedle>
Component: qpid-cppAssignee: messaging-bugs <messaging-bugs>
Status: CLOSED ERRATA QA Contact: Kim van der Riet <kim.vdriet>
Severity: urgent Docs Contact:
Priority: high    
Version: 1.1CC: freznice
Target Milestone: 1.1   
Target Release: ---   
Hardware: All   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2009-02-04 10:36:54 EST Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description Jeff Needle 2008-11-02 09:42:15 EST
# service qpidd start
Starting Qpid AMQP daemon: /etc/init.d/qpidd: Usage: daemon [+/-nicelevel] {program}

This regression is probably the same bug we fixed in 451038.
Comment 1 Frantisek Reznicek 2008-11-11 08:24:02 EST
RHTS test qpid_start_fails_bz458466 proves that issue is fixed now. Validated on RHEL4.7/5.2 i386/x86_64 using packages:
qpidd-0.3.712127-4.el4 and rhm-0.3.2759-2.el4
->VERIFIED
Comment 3 errata-xmlrpc 2009-02-04 10:36:54 EST
An advisory has been issued which should help the problem
described in this bug report. This report is therefore being
closed with a resolution of ERRATA. For more information
on therefore solution and/or where to find the updated files,
please follow the link below. You may reopen this bug report
if the solution does not work for you.

http://rhn.redhat.com/errata/RHEA-2009-0035.html