Bug 476101

Summary: publican 0.39 inconsistencies between F10 and RHEL
Product: [Community] Publican Reporter: Susan Burgess <sburgess>
Component: publicanAssignee: Jeff Fearn <jfearn>
Status: CLOSED DUPLICATE QA Contact: Content Services Development <ecs-dev-list>
Severity: high Docs Contact:
Priority: high    
Version: 2.0CC: mhideo, mmcallis, publican-list, sburgess
Target Milestone: ---Keywords: Documentation
Target Release: ---   
Hardware: All   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2008-12-11 18:25:20 EST Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description Susan Burgess 2008-12-11 18:12:59 EST
Description of problem:
Inconsitencies between 0.39 publican builds on F10 and RHEL

------------------------

Susan gave us a patch for the docs for oVirt before she left for her
vacation and they don't seem to be building properly in Fedora 10.  I've
updated to version 0.39 of publican on F10 from updates-testing and still
no luck.

The docs seem to build ok, but the variables are all messed up.  For
example, the author's name shows up as "Susan Red Hat Burgess" and the
title is "oVirt Server Suite 0"

But when Susan showed me the docs she had built on a RHEL5 system they
looked fine:

http://documentation-stage.bne.redhat.com/docs/en-US/oVirt_Server_Suite/0.95/html/Using_the_oVirt_Server_Suite_User_Interface/

So it looks like there is something broken between RHEL and Fedora
publican that is causing issues.

Can anyone assist with figuring this out while Susan is out on PTO?

Thanks,

Perry
Comment 1 Jeff Fearn 2008-12-11 18:25:20 EST

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 473019 ***