Bug 492455

Summary: Video jitter.
Product: [Fedora] Fedora Reporter: Romualdas Mincevicius <romui>
Component: xorg-x11-drv-nouveauAssignee: Ben Skeggs <bskeggs>
Status: CLOSED INSUFFICIENT_DATA QA Contact: Fedora Extras Quality Assurance <extras-qa>
Severity: medium Docs Contact:
Priority: low    
Version: 11CC: airlied, ajax, awilliam, bskeggs
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: All   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2009-07-20 20:17:24 EDT Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Attachments:
Description Flags
Xorg.0.log none

Description Romualdas Mincevicius 2009-03-26 16:05:14 EDT
Created attachment 336883 [details]
Xorg.0.log

Description of problem:
Video jitters (Totem): most of the play time plays too fast with occasional short slowdowns.

Version-Release number of selected component (if applicable):
I've tested with Rawhide 2009-03-26 test cd (nouveau test day)
Later upgraded the driver from http://kojipkgs.fedoraproject.org/packages/xorg-x11-drv-nouveau/0.0.12/16.20090326git01cee29.fc11/i586/xorg-x11-drv-nouveau-0.0.12-16.20090326git01cee29.fc11.i586.rpm but got same results.

How reproducible:
Video is taken from http://www.redhat.com/v/magazine/ogg/NET_MAN.ogg (link from the https://fedoraproject.org/wiki/QA:Testcase_nouveau_xvideo

Steps to Reproduce:
1. Start the video with Totem and watch ;)
2.
3.
  
Actual results:


Expected results:
Nice and smooth ;)

Additional info:
Attached my Xorg.0.log
Comment 1 Romualdas Mincevicius 2009-03-26 17:55:15 EDT
Update: no such problem when I boot live cd into runlevel 3 (text console) and start X with startx command. Same video is playing as expected. Not sure it's nouveau problem after all.
Comment 2 Adam Williamson 2009-03-27 17:11:35 EDT
I'm going to set this as needinfo (reporter), then, until you can be sure what exactly the issue is - try testing with nv or proprietary driver? try different test videos? check Xorg.0.log and xsession-errors? check with a different video player app?

-- 
Fedora Bugzappers volunteer triage team
https://fedoraproject.org/wiki/BugZappers
Comment 3 Adam Williamson 2009-04-17 14:35:05 EDT
any update here?
Comment 4 Bug Zapper 2009-06-09 08:42:33 EDT
This bug appears to have been reported against 'rawhide' during the Fedora 11 development cycle.
Changing version to '11'.

More information and reason for this action is here:
http://fedoraproject.org/wiki/BugZappers/HouseKeeping
Comment 5 Adam Williamson 2009-07-20 20:17:24 EDT
Since there are insufficient details provided in this report for us to investigate the issue further, and we have not received feedback to the information we have requested above, we will assume the problem was not reproducible, or has been fixed in one of the updates we have released for the reporter's distribution.

Users who have experienced this problem are encouraged to upgrade to the latest update of their distribution, and if this issue turns out to still be reproducible in the latest update, please reopen this bug with additional information.

Closing as INSUFFICIENT_DATA.

-- 
Fedora Bugzappers volunteer triage team
https://fedoraproject.org/wiki/BugZappers