Bug 511269

Summary: Error while adding iSCSI device
Product: Red Hat Enterprise Linux 5 Reporter: Joey Boggs <jboggs>
Component: iscsi-initiator-utilsAssignee: Mike Christie <mchristi>
Status: CLOSED NOTABUG QA Contact: Red Hat Kernel QE team <kernel-qe>
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 5.5CC: anaconda-maint-list, coughlan, hdegoede, mchristi
Target Milestone: rc   
Target Release: ---   
Hardware: x86_64   
OS: Linux   
Whiteboard: anaconda_trace_hash:c521e7e1c711b23dc8062759036b79476614e8dddf597248ed49ede58036b853
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: 485217 Environment:
Last Closed: 2009-07-14 10:26:50 EDT Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---
Bug Depends On: 485217    
Bug Blocks:    

Description Joey Boggs 2009-07-14 10:25:34 EDT
+++ This bug was initially created as a clone of Bug #485217 +++

This bug was filed automatically by anaconda.

--- Additional comment from jlaska@redhat.com on 2009-02-12 08:32:04 EDT ---

Created an attachment (id=331689)
Attached traceback automatically from anaconda.

--- Additional comment from jlaska@redhat.com on 2009-02-12 09:15:59 EDT ---

Posting traceback for quick review ...

anaconda 11.5.0.17 exception report
Traceback (most recent call first):
  File "/usr/lib/anaconda/iscsi.py", line 244, in addTarget
    authinfo=authinfo)
  File "/usr/lib/anaconda/iw/autopart_type.py", line 295, in addIscsiDrive
    self.intf)
  File "/usr/lib/anaconda/iw/autopart_type.py", line 361, in addDrive
    rc = self.addIscsiDrive()
TypeError: argument 3 must be libiscsi.chapAuthInfo, not None

--- Additional comment from hdegoede@redhat.com on 2009-02-12 10:34:20 EDT ---

This is not an anaconda issue, but an issue with the python bindings for libiscsi, changing component to iscsi-initiator-utils and assigning to myself.

--- Additional comment from hdegoede@redhat.com on 2009-02-12 10:46:43 EDT ---

Fixed in 6.2.0.870-4, closing.

mchristie, when you move libiscsi upstream please do not forget to add this patch (see Fedora cvs).

--- Additional comment from jlaska@redhat.com on 2009-02-12 10:50:32 EDT ---

FYI ... updates image to work around this issue available at http://people.atrpms.net/~hdegoede/updates485217.img

--- Additional comment from hdegoede@redhat.com on 2009-02-12 11:12:51 EDT ---

(In reply to comment #5)
> FYI ... updates image to work around this issue available at
> http://people.atrpms.net/~hdegoede/updates485217.img

FYI this is i386 only!
Comment 1 Joey Boggs 2009-07-14 10:26:50 EDT
this bz was supposed to be a clone of another one but somehow grabbed the wrong bz id, closing