Bug 52597

Summary: ISO doesn't include images or dosutils directories
Product: [Retired] Red Hat Linux Reporter: Daryll <daryll>
Component: anacondaAssignee: Brent Fox <bfox>
Status: CLOSED NOTABUG QA Contact: Brock Organ <borgan>
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 7.3   
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: i386   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2001-08-26 15:56:46 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description Daryll 2001-08-26 03:54:56 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.76 [en] (X11; U; Linux 2.4.6-pre5 i686)

Description of problem:
The iso images for the RC1 release do not include the images or dosutil
directories.


Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Mount cdrom
2. ls /mnt/cdrom
3.
	

Actual Results:  autorun  COPYING  README  RedHat  RPM-GPG-KEY  TRANS.TBL


Expected Results:  autorun   COPYING   images  RedHat         RPM-GPG-KEY
boot.cat  dosutils  README  RELEASE-NOTES  TRANS.TBL


Additional info:

Comment 1 Jeremy Katz 2001-08-26 15:56:41 UTC
Are you sure you're looking at disc1 ?

[root@mordor iso]# mount roswell2-i386-disc1.iso /mnt/cdrom/ -o loop,ro
[root@mordor iso]# ls /mnt/cdrom/
autorun   COPYING   images  RedHat         RPM-GPG-KEY
boot.cat  dosutils  README  RELEASE-NOTES  TRANS.TBL


The ja disc1 also looks fine

Comment 2 Daryll 2001-08-26 16:20:20 UTC
Oops. No I was looking at the wrong disc. Nevermind. Sorry! :-(