Bug 5776

Summary: Xinstall hangs on IBM Netfinity 5500 M20 and Netfinity 7000
Product: [Retired] Red Hat Linux Reporter: jhaskins
Component: installerAssignee: Jay Turner <jturner>
Status: CLOSED RAWHIDE QA Contact:
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 6.1CC: srevivo
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: All   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2000-02-08 16:18:01 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: --- Target Upstream Version:

Description jhaskins 1999-10-09 15:47:36 UTC
X-install won't even start on the IBM Netfinity 5500 M20 and
Netfinity 7000. These machines use the same video adapter as
the base IBM netfinity 5500(S3trio64/GX), but the X
installer hangs when trying to start the SVGA server.

Comment 1 Jay Turner 2000-02-08 16:17:59 UTC
This issue is fixed in the latest installer code.  Try grabbing the latest
RawHide.

Comment 2 openshift-github-bot 2017-10-20 18:03:06 UTC
Commit pushed to master at https://github.com/openshift/origin

https://github.com/openshift/origin/commit/d1869c27e7686ab41d96873078f946a32c1ffa5b
Merge pull request #16667 from jim-minter/issue5776

Automatic merge from submit-queue (batch tested with PRs 16667, 16796, 16960, 16965, 16894).

enhance template fuzz testing

fixes #5776