Bug 583226

Summary: 70-persistent-net.rules no longer apply
Product: [Fedora] Fedora Reporter: Yanko Kaneti <yaneti>
Component: udevAssignee: Harald Hoyer <harald>
Status: CLOSED RAWHIDE QA Contact: Fedora Extras Quality Assurance <extras-qa>
Severity: medium Docs Contact:
Priority: low    
Version: rawhideCC: harald, jonathan
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: All   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2010-04-29 08:43:07 EDT Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description Yanko Kaneti 2010-04-17 04:33:03 EDT
Description of problem:
70-persistent-net.rules that worked with previous udev releases no longer apply 
and my 3 ethernet adapters names remain in the original pci order

Version-Release number of selected component (if applicable):
udev-152-0.1.20100413git.fc14.x86_64

Here are the rulse themselves
# PCI device 0x1317:0x0985 (tulip) (custom name provided by external tool)
SUBSYSTEM=="net", ACTION=="add", DRIVERS=="?*", ATTR{address}=="00:00:e8:00:01:75", ATTR{type}=="1", KERNEL=="eth*", NAME="eth0"

# PCI device 0x10b7:0x9200 (3c59x)
SUBSYSTEM=="net", ACTION=="add", DRIVERS=="?*", ATTR{address}=="00:04:75:93:94:c7", ATTR{type}=="1", KERNEL=="eth*", NAME="eth1"

# USB device 0x0ace:0x1211 (zd1211rw)
SUBSYSTEM=="net", ACTION=="add", DRIVERS=="?*", ATTR{address}=="00:0e:2e:2f:47:41", ATTR{type}=="1", KERNEL=="wlan*", NAME="wlan0"

# PCI device 0x10ec:0x8168 (r8169)
SUBSYSTEM=="net", ACTION=="add", DRIVERS=="?*", ATTR{address}=="00:1d:7d:d4:f5:a8", ATTR{type}=="1", KERNEL=="eth*", NAME="eth2"
Comment 1 Yanko Kaneti 2010-04-29 08:43:07 EDT
Well. udev-153-1.20100427git.fc14.x86_64 seems to have taken care of that. Closing.