Bugzilla will be upgraded to version 5.0 on a still to be determined date in the near future. The original upgrade date has been delayed.

Bug 585798

Summary: Customer headers no longer show up
Product: [Fedora] Fedora Reporter: James Antill <james.antill>
Component: evolutionAssignee: Matthew Barnes <mbarnes>
Status: CLOSED UPSTREAM QA Contact: Fedora Extras Quality Assurance <extras-qa>
Severity: medium Docs Contact:
Priority: low    
Version: 13CC: dwmw2, lucilanga, mbarnes, mcrha, nphilipp
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: All   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2010-04-26 09:45:27 EDT Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description James Antill 2010-04-26 01:04:17 EDT
Description of problem:
 I have a set of custom headers, like X-bugzilla-status ... but they no longer show up in the F-13 version of evolution:

% sudo yum ls evolution
Loaded plugins: aliases, keys, noop, presto, security, tmprepo, ttysz, verify
Installed Packages
evolution.x86_64                 2.30.0-3.fc13                  @updates-testing
Comment 1 Milan Crha 2010-04-26 09:45:27 EDT
Thanks for a bug report. There is an upstream bug for the same, thus I'm moving this there. See [1] for more details.

[1] https://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=603418
Comment 2 Milan Crha 2010-06-03 04:08:56 EDT
*** Bug 598868 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 3 Milan Crha 2010-06-16 06:00:27 EDT
*** Bug 596673 has been marked as a duplicate of this bug. ***