Bug 58866

Summary: TGA-based machines are forced to use text mode to install
Product: [Retired] Red Hat Linux Reporter: harry.heinisch
Component: anacondaAssignee: Beth Uptagrafft <bhu>
Status: CLOSED CURRENTRELEASE QA Contact: Beth Uptagrafft <bhu>
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 7.3   
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: alpha   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2002-04-30 22:18:45 EDT Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description harry.heinisch 2002-01-25 21:56:00 EST
Description of Problem: TGA graphics cards are detected, but the configuration
for the TGA server during install is incomplete - it is missing a required
BusID specification in the Device section of the XF86Config-4 file.


Version-Release number of selected component (if applicable): alpha-72-beta1


How Reproducible: Attempt to install via GUI on a TGA-based machine, like
Multia/UDB.


Steps to Reproduce:
1. 
2. 
3. 

Actual Results: Text mode install is defaulted to when the X server fails
to run on the TGA.


Expected Results: GUI install should be possible on TGA-based machines.


Additional Information:
Comment 1 Beth Uptagrafft 2002-02-04 15:10:39 EST
This system is outside the scope of the contract and will be marked CLOSED - 
WONTFIX.
Comment 2 Phil Copeland 2002-04-30 22:18:40 EDT
Closed issue (fixed)
does not need to be covered in the release notes

Phil
=--=
Comment 3 Phil Copeland 2002-04-30 22:20:27 EDT
*** Bug 58868 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 4 harry.heinisch 2002-05-07 10:39:56 EDT
Testing with 0503.0 bits showed that this bug is still there.

Was this supposed to be fixed by an anaconda fix (to add a BusID option to the
Device Section of the XF86Config-4 file), or by an X server fix (to not require
a BusID option)?