Bugzilla will be upgraded to version 5.0 on a still to be determined date in the near future. The original upgrade date has been delayed.

Bug 616228

Summary: Clicking on cluster from manage clusters page results in traceback (500 error)
Product: Red Hat Enterprise Linux 6 Reporter: Chris Feist <cfeist>
Component: luciAssignee: Chris Feist <cfeist>
Status: CLOSED CURRENTRELEASE QA Contact: Cluster QE <mspqa-list>
Severity: medium Docs Contact:
Priority: low    
Version: 6.0CC: bbrock, cluster-maint, rmccabe
Target Milestone: rc   
Target Release: ---   
Hardware: All   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: luci-0.22.2-9.el6 Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2010-11-10 17:12:08 EST Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description Chris Feist 2010-07-19 17:08:41 EDT
Description of problem:
Clicking on cluster from manage clusters page results in traceback (500 error)

How reproducible:
Every time

Steps to Reproduce:
1. Add a cluster
2. Click on "Manage Clusters"
3. Click on cluster that was just added
  
Actual results:
Traceback/500 Error

Expected results:
Info about cluster
Comment 3 Chris Feist 2010-07-22 16:17:40 EDT
This bug doesn't appear to happen all the time, it only appears when the cluster is not quorate (or possibly unknown).
Comment 4 Chris Feist 2010-07-22 16:19:01 EDT
This is fixed in 62cfd07c79b82ea9f9c71cf8d04b46be3e884ae1
Comment 8 releng-rhel@redhat.com 2010-11-10 17:12:08 EST
Red Hat Enterprise Linux 6.0 is now available and should resolve
the problem described in this bug report. This report is therefore being closed
with a resolution of CURRENTRELEASE. You may reopen this bug report if the
solution does not work for you.